Turnusok

Az ár egy 4+2 személyes lakókocsi igénybevételének ára 7 éjszakára.

A lakókocsit az érkezési napon  12 órától lehet elfoglalni, és a távozás napján 10 óráig kell elhagyni. Természetesen több, egymást követő turnust is lehet igényelni, ha hosszabb ideig szeretne maradni.

Utazás egyénileg.

Fizetési feltételek:

A lakókocsi lefoglalása az időpontegyeztetés után a foglaló megfizetésével történik. A fizetés történhet személyesen, postai úton, vagy banki átutalással. A foglaló összege a bérlemény díjának 50%-a. Visszamondás esetén foglalót csak akkor fizetünk vissza, ha sikerült az eredeti áron újra kiadni a lakókocsit. A foglaló megérkezése után adjuk át, vagy postázzuk az Ön részére a bérleti szerződést. A fennmaradó összeget később, a foglalt időpont előtt legalább 30 nappal kérjük fizetni. Amennyiben a második részlet nem érkezik meg időben, úgy a foglalást lemondottnak tekintjük, és a lakókocsit újra kiadhatjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy a telefonon, írásban vagy szóban tett ígéret illetve szándéknyilatkozat - foglaló megfizetése nélkül - nem minősül turnusfoglalásnak. A bérleti díj tartalmazza a kempingben maximum három felnőtt, és kettő 12 éven aluli gyermek tartózkodását, valamint az áram és folyóvízfogyasztást, és egy személyautó parkolását a lakókocsi mellett. 3 éves kor alatt ingyenes. A bérleti díj nem tartalmazza a bérlet időtartama alatt felmerülő kempingben fizetendő díjakat és adókat.

ÁRGARANCIA! Garantáljuk, hogy a foglalás időpontjában érvényes áron tudja a lakókocsit kibérelni. A bérleti díjat később semmilyen okból (pl.: árfolyamváltozás) nem emeljük meg!

Visszatérő (regisztrált) vendégeink 5% kedvezményt kapnak az aktuális árból! (Kivéve az akciós, kedvezményes árakat!)

Foglalásommal elismerem, hogy a fizetési feltételeket megismertem, azokat elfogadom.

Érdeklődni, foglalni a kapcsolat menüponton keresztül lehet.

 

Turnus időpontok és árak 8 nap (7 éjszaka) / lakókocsi:


Jelenleg nincsenek események a naptárban.
Réalisation - Webdesign par Julien LIBERT www.jlncreation.com
The Beach Template Valide en XHTML et CSS.
Ma 2019. október 18., péntek, Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.